8 meest aanbevolen strandtours in Medan

Wonderful Indonesia

Bron: Wonderful Indonesia

Genieten van een vakantie met het gezin is een heel belangrijk moment. Momenten als deze kunnen erg waardevol zijn omdat het moeilijk is om tijd te krijgen om samen met al je gezinsleden op vakantie te kunnen. Voor bestaande toeristische bestemmingen kan Medan een van de toeristische attracties zijn die overwogen moeten worden.

Medan is een van de grote steden in Indonesië. Deze stad biedt vele interessante toeristische attracties. Daarnaast wordt de stad Medan ook begrensd door het zeegebied waardoor deze stad een vrij groot strandgebied heeft. Deze vrij brede kustlijn biedt vele zeer mooie stranden.

Er zijn verschillende stranden die een referentie kunnen zijn voor de toeristische bestemmingen van u en uw gezin. Elk van deze stranden heeft zijn eigen charme, dus je zult je nooit vervelen, ook al bezoek je alle stranden. Hier zijn 10 stranden die je moet bezoeken als je naar Medan komt en een paar dagen in deze stad op vakantie gaat.

1. Spiegelstrand

Het eerste strand dat bezocht kan worden is Mirror Beach. Dit strand biedt een zeer mooi uitzicht op de kustlijn. Het zand is redelijk goed en past bij de kleur van de lucht en het zeewater. Hoewel het geen strand is met prachtig wit zand, is het landschap toch interessant. Wat bovendien niet minder interessant is dan dit strand, is het cluster van rotsen. Deze rots ligt niet in de buurt van het zand, maar natuurlijk achter de strandzandlijn. Dus als mensen komen, gaan ze door rotsen, zand en voelen dan het zeewater.

2. Mangrove van Kampung Nipah

Dit ene strand biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de uitgestrekte oceaan en de kustlijn met zacht zand. Dit strandgebied kan ook een leermiddel zijn, vooral als je met kinderen komt. Dit voorrecht is zelfs zeer zeldzaam voor stranden in het Medan-gebied en zijn omgeving.

Zoals de naam al aangeeft, is dit strand een strand gelegen in het mangrovegebied of mangrovebos. Niet alle stranden hebben mangrovegebieden, dus het is een bijzondere ervaring om de functies van deze mangroven te leren kennen. Daarnaast is het landschap natuurlijk erg mooi en voelt het erg mooi aan.

3. Muara Indah-strand

Voor jou en andere reizigers die hunkeren naar rust en comfort op vakantie en genieten van het strand, is Muara Indah Beach de juiste keuze. Dit strand is nog steeds niet erg populair, zelfs lokale bewoners komen hier nog zelden. Onder deze omstandigheden zal ontspannen op dit strand zeker veel comfortabeler aanvoelen. Dat betekent echter niet dat het strand geen interessant uitzicht heeft.

Het aanbod aan schoonheid voelt nog steeds heel bijzonder, zelfs uniek omdat er bomen op het zand groeien. Dit maakt het strand minder droog en koeler. In sommige delen van het strand zijn er ook holtes in het zand die zich kunnen vullen met water als de golven komen.

4. Pondok Permai-strand

Dit strand is ook relatief hetzelfde als Muara Indah Beach. Het strand is relatief rustig omdat er niet veel bezoekers komen. Zelfs als het vakantieseizoen is, is dit strand nog relatief rustig in vergelijking met andere stranden. Wat interessant is aan Pondok Permai Beach is dat het strand rustig is en er niet veel bezoekers zijn. De golven zijn niet te sterk en het water is vrij ondiep, dus het kan de juiste plek zijn om met je gezin water te spelen.

5. Kelang-strand

De naam Kelang Beach lijkt misschien vreemd, maar het heeft zijn eigen uniekheid. Dit strand heeft een hele mooie en ook nog eens mooie indruk. De witte en heldere kleuren zorgen ervoor dat mensen altijd geïnteresseerd zijn in het maken van selfies of foto’s met hun geliefde familie om het moment vast te leggen. Een van de belangrijkste attracties van dit strand is het grote bos op het strand. Een deel van dit hout zinkt in kustwateren en een deel steekt uit naar de oppervlakte. Dit hout is natuurlijk hout dat op natuurlijke wijze ontstaat en een uniek fotoobject wordt.

6. Romantiek Baai

Dit strand klinkt erg modern. De naam van dit strand gebruikt een vreemde taal en vanwege de naam heeft het mensen uitgenodigd om uit nieuwsgierigheid te komen. Eigenlijk is niet alleen de naam modern verpakt, maar ook de toeristische attractie.

 

Zoals de naam al aangeeft, is Romance Bay Beach gemaakt met een heel romantisch gevoel. Op een cluster van wit zand dat er erg schoon uitziet, zul je veel tuinhuisjes kunnen vinden en ze zijn allemaal versierd met heldere en mooie gekleurde stoffen. Daarnaast zijn er ook andere faciliteiten aanwezig en deze zijn allemaal gemakkelijk te bereiken.

7. Gudang Garam-strand

Ook de naam van dit strand blijkt niet minder interessant. De naam lijkt op de naam van een product en is zeker bekend. Gudang Garam Beach heeft echter absoluut niets met deze producten te maken, dit strand is inderdaad een zoutmagazijn. Dit hangt nauw samen met het werk en de activiteiten van omwonenden rond dit strand.

Wat wordt bedoeld met het zoutpakhuis is omdat veel lokale mensen zout nemen en verwerken in dit strandgebied. Dat betekent echter niet dat het strand niet comfortabel is. Het strand is nog steeds mooi en comfortabel, het kan zelfs een educatief middel zijn. Rond het strand zijn er ook verschillende hutten om te ontspannen.

8. Parelstrand

Mutiara Beach ligt nog steeds in hetzelfde gebied als Gudang Garam Beach. Op deze locatie en strandgebied zijn echter geen bewoners die zout verwerken en nemen, dus dit gebied is volledig een toeristische trekpleister. Dit strand voelt erg mooi aan met een mix van kleuren die op natuurlijke wijze zijn gecreëerd.

Wonderful Indonesia

Er is een gebied met planten als een kleine uitgestrektheid van bos met bomen van verschillende groottes. Dan is er een vrij brede zandvlakte die uitsteekt in de zee. Het zand op dit strand is ook wit zand dat er erg schoon uitziet. Dan zorgt de combinatie van wolken en blauw zeewater ervoor dat alles er heel mooi uitziet.

Dat is een reeks stranden in Medan die worden aanbevolen om met familie te bezoeken. Medan heeft nog veel andere toeristische attracties. Om de lijst te vinden, kunt u de website van Wonderful Indonesia bezoeken.

Leave a Reply